Algemene voorwaarden

Wat betekend Dana?

Omdat ik op basis van Dana werk werk, zijn de algemene voorwaarden iets anders dan wanneer we werken met overeengekomen bedragen, zoals we gewend zijn.

Vragensteller bij familieopstellingen, Individuele Coaching

Ben jij bij een groepsopstelling degene die de vraag inbrengt? Wat een mooie beweging maak je! Wij komen bij elkaar voor jou, met liefde. Voel dat ik als begeleider moeite doe om mensen samen te brengen en te werken met jou, onder mijn leiding. 

Representanten bij familieopstellingen

Er komen minstens zes mensen voor je. Annuleren is eenvoudig omdat je niet vooraf betaalt, zoals je normaal zou doen met zo'n serieuze afspraak. Dus besef alsjeblieft dat jij ook een verantwoordelijkheid hebt om te eren dat we samen komen door niet lichtelijk af te zeggen.

Iedereen leert van (familie)opstellingen

Aan de andere kant geldt dit ook voor representanten: als vraagsteller ben je er ook voor hen, omdat iedereen leert van (familie)opstellingen. Je kwetsbaarheid om je vraag in te dienen, resoneert met de andere deelnemers, trilt ook door hen. Het is een interactie. Representanten of mensen die kijken helen hierdoor ook door jouw opstelling. 

Nou, het punt is duidelijk: met dana betaal je achteraf, een voorwaarde is dat zowel representanten als vragenstellers beseffen dat hun aanwezigheid echt belangrijk is. Dus vermijd het om te annuleren en kijk uit naar een prachtig wonder om samen te ervaren.

Voor individuele sessies geldt dit natuurlijk ook. Ik zorg voor een schone energie, ook dat doe ik met liefde. Het kan altijd gebeuren dat er iets belangrijks is waardoor je niet kunt komen. Zorg dat je dit tijdig laat weten zodat ik daar rekening mee kan houden.

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)