Jouw Investering

Wat kost het?

Individuele coaching / Traject Leven in Verbinding / Groepsopstellingen / Representanten / Mantra Meditatie Avond

Met geld verwarmen wij ons hart niet, dat doen we met onze verbinding. Geld zorgt wel voor een deel van de balans die tussen coach en coachee nodig is. Laten we samen deze balansvraag omarmen en de harte-stroom kan ondertussen ook gewoon door bloeien.

Individuele Sessies

Ik vraag een investering van jou van 50 euro per sessie. Voorafgaand vindt altijd een intake plaats waar een investering van 30 euro voor wordt gevraagd. De sessies duren een uur en de bedragen zijn inclusief BTW. Bij annulering van een afspraak binnen 24 voor aanvang wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Traject Leven in Verbinding

Voor het traject Leven in Verbinding investeer je 30 euro voor de intake, 330 euro voor de zes sessies van het traject, inclusief het eind ritueel. De sessies duren een uur en de bedragen zijn inclusief BTW. Het eindritueel duurt doorgaans twee uur. Bij annulering van de afspraken binnen 24 uur voor aanvang wordt het gehele bedrag van die sessie in rekening gebracht. Voor het eindritueel gelden hiervoor de voorwaarden van een groepsopstelling wat annuleren betreft.

Per vraagsteller is de investering 90 euro (incl. BTW) met een opstelling van 1,5 uur.  De opstellingen vinden plaats in Arnhem in de grote zaal van La Cappella

In verband met de externe locatie worden annuleringskosten berekend:

Tot 2 maanden voor de reserveringsdatum: kosteloos annuleren

2 tot 1 maand voor de reserveringsdatum: 50 % van de totale kosten

1 maand tot reserveringsdatum: 100% van de totale kosten

Representanten

Jouw investering voor het bijwonen van een groepsopstelling bedraagt 10 euro incl. BTW. Dit bedrag geldt ongeachte of er 1 of meerdere vraagstellers zijn. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de opstelling wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Mantra Meditatie bijeenkomsten

Jouw bijdrage aan deze avonden is 15 euro. De avond bestaat uit 1,5 uur begeleide mantra meditaties waarbij je volledig het aanbod kunt ondergaan en zijn werk laten doen. Ook kun je mee zingen als je dat wilt natuurlijk. Wat je ook doet, ik neem je mee op reis naar de verbinding met jezelf en met anderen. De magie van de mantra begeleid ons daarbij. Onze mantra ontmoetingen vinden in een groep plaats bij La Capella in Arnhem. Na afloop is er ruimte voor een kopje thee en wat napraten of je kunt in stilte de ruimte verlaten.

In verband met de externe locatie worden annuleringskosten berekend:

Tot 2 maanden voor de reserveringsdatum: kosteloos annuleren

2 tot 1 maand voor de reserveringsdatum: 50 % van de totale kosten

1 maand tot reserveringsdatum: 100% van de totale kosten

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)