Tarieven

Wat kost een familieopstelling of een individuele coaching sessie?

Systemisch Werk is zo waanzinnig mooi! Het is een geschenk op zich om dit werk te mogen doen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om voor het grootste deel te werken op basis van dana (vrijgevigheid). Omdat ik het werk graag wil blijven doen, is er wel een minimum tarief, wat weliswaar aanzienlijk lager ligt dan het reguliere tarief.

Wat houdt dit in?

Wat houdt werken op basis van Dana in?

Dana is een gift, geschonken vanuit ons hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden. Door middel van dana zorgen we ervoor dat de vruchten van de beoefening van Systemisch Werk in de toekomst ook voor anderen toegankelijk zijn. Dana is een vrijwillige donatie die je geeft als blijk van waardering voor de begeleiding en als bijdrage in de kosten van levensonderhoud van de begeleider die geheel of gedeeltelijk afhankelijk is van de ontvangen dana.

Dana is een begrip uit het boeddhisme. Het is voor mij een uitgangspunt dat ik gebruik voor het geven van familieopstellingen. en individuele systeem coaching. 

Intake

Zowel voor groepsopstellingen als Individuele Coaching vindt eerst een intake van maximaal een uur plaats. Gemiddeld liggen de kosten daarvoor tussen de 50 en 95 euro. Ik vraag 30 euro zonder dana.

Basis Vergoeding Individuele Systemische Coaching

Voor Individuele Systemische Coaching liggen de tarieven gemiddeld tussen de 50 en 120 euro. 

Als basis tarief voor een individuele sessie vraag ik 30 euro aangevuld met dana. De 30 euro betaal je vooraf en de dana na afloop.

Het is heel welkom wanneer je meer wilt of kunt geven. Uiteindelijk is dat aan jou: hoeveel je extra wilt/kunt bijdragen als het gaat om een financiële vertaling voor de sessie die ik begeleid als gecertificeerd Systemisch Coach. De dana betaal je altijd achteraf, het standaard basis tarief voorafgaand aan een sessie. De sessies duren 1 tot 1,5 uur.

Basis Vergoeding Familieopstelling in een groep

Voor een groepsopstelling liggen de tarieven gemiddeld rond de 50 tot 250 euro per opstelling voor de vraagsteller. Ik vraag een basisvergoeding van 30 euro plus dana van de vraagsteller. De 30 euro betaal je vooraf en de dana na afloop. De opstelling duurt ongeveer 1,5 uur.

Die opstelling van ongeveer 1,5 uur wordt vaak gecombineerd met een andere vraagsteller waar dezelfde tijd voor wordt uitgetrokken. 

Het is heel welkom wanneer je meer wilt of kunt geven. Uiteindelijk is dat aan jou: hoeveel je extra wilt en/of kunt bijdragen als het gaat om een financiële vertaling voor de sessie die ik begeleid als gecertificeerd familieopsteller.

Representanten

Voor representanten liggen de kosten voor het deelnemen aan een opstelling gemiddeld tussen de 15 en 50 euro.  Ik vraag een basisvergoeding van 5 euro per respresentant. Het is heel welkom wanneer je meer wilt of kunt geven. Uiteindelijk is dat aan jou: hoeveel je extra wilt en/of kunt bijdragen als het gaat om een financiële vertaling voor de sessie. die ik begeleid als gecertificeerd Familieopsteller.​

Waarom deze keuze?

In elke laag van de bevolking zijn er mensen die worstelen met issues in hun leven waarbij begeleiding vanuit een liefdevol concept heling kan bieden. Systemische Coaching is zo'n liefdevol concept. Er is een begeleider die vakkundig is opgeleid en begrijpt en bewaakt wat er binnen het wetende veld gebeurd. Deze begeleider draagt de verantwoordelijkheid dit in een veilige, helende, liefdevolle setting te doen op een manier die bijdraagt aan groei en het geven van inzicht aan de vraagsteller en alle aanwezigen.

Niet iedereen heeft geld om dit soort begeleiding te kunnen betalen. Daarom biedt ik de coaching tegen een hele lage basisvergoeding aan. Op deze wijze kunnen ook mensen met een minder groot budget deelnemen.  De rest gebeurt op basis van vertrouwen. Ik geloof dat geven wat je kunt missen een waardevol principe is. Er spreekt dat vertrouwen uit en acceptatie voor wat is; een prachtige bodem om mee te starten wanneer we met elkaar aan de slag gaan in het wetende veld.

 

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)