Iedereen leert bij familieopstellingen

Familieopstellingen Corfu, Arilas, Griekenland

Eenheid in diversiteit

Eenmaal per jaar heb ik het voorrecht om naar Corfu (Griekenland) te gaan om deel te nemen aan het Gayatri Festival (en enige tijd op het prachtige eiland te hebben). Op het festival geniet ik altijd van het geven van een gratis workshop over mijn werk met Familieopstellingen. Als je   ook op het festival bent, kun je meedoen aan de workshop om een ​​voorproefje te krijgen van hoe ik werk. Op verzoek is het mogelijk om individuele sessies te ontvangen terwijl ik op het eiland ben. Ik geef ook groepssessies op verzoek. Je kunt een aantal referenties over mijn werk op het eiland zien bij het onderdeel referenties op de website. Op deze pagina zie je enkele foto's gemaakt in Arillas Studios waar de groepssessies plaatsvinden. 

Deva Vasuda

Uw begeleider

Deva Vasuda

Familieopstellingen Corfu, Arilas, Griekenland

+31 6 832 396 83

info@devavasuda.nl

Het mooie van werken op Arillas, is dat alle nationaliteiten meedoen en daar heb je het: we kunnen verschillende talen spreken, maar onze zielen spreken dezelfde taal. Wonderen gebeuren met mensen uit al deze verschillende landen. Het is een zegen, een prachtige manier van verbinden en genezen in een kleine groep, inderect worden de verschillende landen met hun geschiedenis hiermee ook geheeld. Ik zou je graag daar zien! Op de foto's is prachtig te zien hoe we ons bewegen in het wetende veld. Je kunt de posities van de representanten zien veranderen. Het is een beetje meer zichtbaar hoe een situatie zich ontvouwt terwijl mensen worden gevraagd om zich te verplaatsen of dit zelf doen. 

Voor data op Corfu verschijnen er in de zomer aankondigingen op mijn Facebook pagina Familieopstellingen Deva Vasuda.

Met veel dankbaarheid aan Patricia uit België die de foto's heeft gemaakt en aan George, een van de eigenaren van Arillas Studios, Griekenland, voor het maken van de foto's en de mensen die zich hebben aangesloten bij de familieopstelling van een van die middagen.

Facebook Deva Vasuda