Iedereen leert bij familieopstellingen

Locatie op verzoek

Familieopstellingen in een vertrouwde omgeving

Doordat ik ook in het buitenland werk komt het voor dat ik mensen binnen een opstelling heb die uit diverse landen komen. Dit gebeurt met name op Corfu, Arillas, Griekenland. Daar is niet altijd tijd om meedere opstellingen te doen maar er kan wel vraag naar zijn.

Zo is het ontstaan dat ik op verzoek ook naar bijvoorbeeld Duitsland reis of verder van huis werk om op verzoek alsnog een familieopstelling met een vraagsteller te kunnen doen. Ook ben ik via mijn website wel benaderd om in (tot nu toe) België een opstelling te doen of bij iemand die in Nederland woont maar liever in de eigen regio wil werken. ​​

Hoe werkt dit?

Wil je een opstelling laten plaats vinden bij jou thuis of in jouw praktijk? Dat kan. Neem contact met me op via het contactformulier of via facebook: Familieopstellingen Deva Vasuda of bel naar 06 83239683.

We bespreken dan een datum, of er meerdere vraagstellers zullen zijn, misschien een bekende van je, hoe lang we zullen werken.

Ik werk het liefst met twee vraagstellers op een middag, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Wanneer er maar een vraagsteller is kan dit ook een ochtend van ongeveer 1,5 a 2 uur zijn of een avond.

Wat ik van jou vraag is om mijn reiskosten te betalen en eventueel voor overnachting te zorgen. Soms blijft het daarbij. Soms zijn deze kosten laag en vraag ik je om op basis van dana (zie andere pagina) bij te dragen bovenop deze kosten. Wanneer je twee vraagstellers hebt, kun je de reiskosten die ik maak daarmee delen natuurlijk. Ook vraag ik je om zelf voor representanten te zorgen. Ik werk met minimaal 6 representanten en maximaal 7. Dit is inclusief vraagstellers. Met mij erbij zijn dat er dus 7 of 8 in totaal, vraagstellers, representanten en ikzelf. Graag werk ik met kleinere groepen zodat iedereen aandacht krijgt, of je nu de vraag stelt, als representant opgesteld wordt, of enkel toekijkt.​